Nyerj 2500 forint értékű kupont, akár minden nap! 

Ki szeretné még tudni, hogyan nyerhet egy 2500 forint értékű kupont pofon egyszerűen?

Csak akkor olvass tovább, ha a fenti kérdésre „én”-nel válaszoltál!

Hogyan lehet enyém az 2500Ft értékű bevásárló kupon? 

Regisztráld magad a www.kedvenckiszallitas.hu oldalunkon hírlevélre (csak egyszer kell regisztrálni), és Te is részt veszel 2500 forintos nyeremény kupon játékunkon. Minden nap kisorsolunk 1 kupont azok között, akik regisztrálták magukat honlapunkon hírlevelünkre.

A játék szépsége, hogy nem kell semmit rendelned ahhoz, hogy Te is részt vegyél a sorsoláson. Ha most regisztrálsz, akkor megadod magadnak az esélyt, hogy mától fogva akár minden nap tiéd legyen az 2500 forintos nyeremény kupon. Minél hamarabb regisztrálsz, annál több esélyed van a nyerésre…

Na jó, akkor én is regisztrálok…

Hogyan és mikor sorsolunk?

A sorsolás automatikusan történik számítógépes algoritmus alapján a véletlenszerűség elvét követve, tehát mindenki egyenlő esélyekkel indul.

Minden nap délelőtt 10.00 órakor véletlenszerűen kiválaszt egy valakit a számítógép.

Ha szeretnéd, hogy már a mai esélyesek között legyél, akkor szerintem regisztrálj gyorsan, mondjuk most…

Hogyan tudom meg ki a napi nyertes? 

Onnan tudod, hogy nyertél, ha a NYEREMÉNYJÁTÉK menüpont alatt rákattintasz a ‘Nyertesek‘ gombra, majd miután megjelenik a nyertesek listája és látod a neved, és a neved mellett a mai dátum szerepel.

Ez minden nap egyszer fordulhat elő. Ha látod a neved a listában korábbi dátummal, és a neved mellett nem a mai dátum szerepel, az azt jelenti, hogy ma nem Te nyertél.

De ne lógasd az orrod, mert mint ahogy azt már említettük, a regisztrációd napjától kezdve bármelyik nap nyerhetsz, hiszen a számítógép minden nap az összes regisztrált tag között sorsol.

Így akár arra is van esélyed, hogy egymás után többször is nyerj! Ez jó, mi?

Na jó, akkor én is regisztrálok…

Oké, az odáig rendben van, hogy nálunk akár minden nap nyerhetsz…

De, neked is meg kell tenned egy apróságot!
Neked kell jelentkezned ha nyertél!

Ha szeretnéd megtudni, hogy nyertél-e, ahhoz Neked kell jelentkezni nálunk és szólni, hogy nyertél! Úgy tudsz jelentkezni, hogy telefonálsz. Ahhoz, hogy megtudd, hogy Te nyertél-e, bizony fel kel jönnöd a

kedvenckiszallitas.hu weboldalra,

mert mi nem szólunk, nem telefonálunk, nem küldünk e-mailt, sőt egyáltalán nem csinálunk semmit… De!

ha látod a neved a nyertesek között a mai dátummal, akkor bizony NYERTÉL! Ilyenkor az a teendő, hogy azonnal tárcsázod a
06 30 606-5200
számot, és szólsz nekünk, hogy Te vagy a mai nap nyertese! 

Fontos! Ha Te vagy a szerencsés, az adott napon 18:00 óráig jelentkezned kell! 18:01-kor már nem vagy jogosult a nyereményre!

A kupont e-mailben fogjuk elküldeni, és az abban szereplő kuponkódot CSAK online vásárlásnál tudod beváltani egy alkalommal! A kupon 15 napig érvényes!

Szóval, ha úgy döntesz, hogy részt veszel a játékban és regisztrálod magad, akkor érdemes lesz minden nap feljönni a kedvenckiszallitas.hu oldalra, és ellenőrizni, hogy nyertél-e.

Ha Te vagy a nyertes, azt rendelsz nálunk a kuponkódod beváltásával 2500 forint értékig, amit csak szeretnél… Ha kosarad értéke meghaladja ezt az értékhatárt, úgy 2500 forint jóváírásra kerül vásárlásodból!

Na jó, akkor én is regisztrálok…

Fontos! Játékunkon csak Debrecen – Pallag – Józsa – Kismacs – Nagymacs – Bocskaikert, és Nyíregyháza 10 km-es körzetén belül lakó regisztrált tagjaink vehetnek részt! Ha egy személy több e-mail címmel is regisztrál, az kizárást von maga után! 

Kérlek pontosan add meg az e-mail címed, neved, lakcímed és a telefonszámodat, mert csak ebben az esetben fogunk tudni pontosan beazonosítani, ha Te vagy az 2500 forint értékű NYEREMÉNY KUPON nyertese…

Adatvédelem *
Az itt megadott adataidat bizalmasan kezeljük, nem adjuk ki harmadik félnek, különben is bármikor egyszerűen leiratkozhatsz.

Adatvédelmi Szabályzat itt