A Kedvenc Szakboltok a vevők kedvencei

Cégünk 1993-ban alakult egyszemélyes családi vállalkozásként. Első üzletünk a debreceni régi vásárcsarnokban, egy 35 négyzetméter alapterületű húsbolt volt. Mára már két társas vállalkozássá fejlődtünk, így a Baromfi-Hús Kft. és a Gastro-Hús Kft. üzemelteti szakboltjainkat, melynek tulajdonosai 100 %-ban hazai magánszemélyek. A tulajdonosok, és az alapító munkatársak a szakmát magas szinten művelő szakemberekből kerültek ki, és arra törekszünk, hogy minden kollégánk hasonló szakmai hozzáértéssel és elhivatottsággal végezze munkáját.

Az alapítás óta eltelt 28 évben mindig a vásárlóink elégedettsége volt a legfontosabb vezérlő elvünk, így a Kedvenc szakboltok neve mára már patinásan cseng Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár és Borsod-Abaúj-Zemplén megyékben. Nevünk egyet jelent az igényes és minőségi szak-húsbolti tevékenység fogalmával.

Üzletpolitikánk

A két cég fő tevékenységi köre a szak-húsbolti kiskereskedelem, melyhez közületek részére történő értékesítés is párosul. A boltok, – Kedvenc szakboltok néven,- a vásárlók körében osztatlan sikerre tettek szert.

Szlogenünk: “Az Ön Kedvenc boltjából, a Kedvenc eladójától,a Kedvenc áruját!” jól mutatja azt a törekvésünket, hogy az üzleti tevékenység fő fókusza,a termékek minősége és a kiszolgálás magas színvonala mindenkor megfeleljen a vevők elvárásainak és megelégedettségének.

A Baromfihús Kft. és a Gastro-Hús Kft. által igényesen működtetett egységek az eltelt 27 évben komoly szakmai igazodó ponttá váltak a régióban. Az eltelt időszakban a vevők részéről kapott pozitív visszajelzések megerősítették a tulajdonosok elképzeléseinek helyességét.

Üzleteink

Cégeink ma 8 egységből álló hálózatot üzemeltetnek. A Kedvenc üzletek megnyitásával az volt a célunk, hogy olyan üzleteket működtessünk, ahol jó minőségű árukat, magas színvonalú kiszolgálás keretében vásárolhassanak meg a vevőink.

Debrecenben jelenleg 5 üzlettel rendelkezünk. Egy húsáruházzal mintegy 1000 négyzetméter alapterületen, 1 kisebb, mintegy 100 négyzetméteres mirelit szakbolttal, és 3 db 50 négyzetméteres üzlettel.

2010-ben került kialakításra Nyíregyházán, a debreceni úton egy 300 négyzetméter alapterületű újabb húsáruházunk, a vállalkozás új zászlóshajója, mely igényes kialakításával, a szakszerűen feltöltött hűtőivel és polcaival, valamint udvarias kiszolgálásával a városban azonnal közkedvelt lett.

2014-ben Miskolc piaccsarnokában is megnyílt egy 110 négyzetméteres Kedvenc Szakbolt.

Hajdú-Bihar Megye kistelepülésein mozgó húsbolt-járattal segítjük a falvak lakosait, hogy a mindig friss húsáruhoz hozzájuthassanak.

Választékunk

Választékunk közel 5000 cikkelemből áll össze. A választék kialakítása során a tulajdonosok folyamatosan törekszenek a legjobb beszerzési források felkutatására, elsősorban hazai, magyar beszállítók termékeinek preferálásával. A kínálatban egyaránt megtalálhatóak:

  • az előhűtött és mélyhűtött baromfi és tőkehúsok,
  • töltelék és füstöltáruk,
  • mélyhűtött zöldségek, gyümölcsök, savanyúságok
  • halak, vadak, tengeri különlegességek,
  • tejtermékek, pékáruk, tészták

Az egészségtudatos táplálkozási trendeknek megfelelően arra törekszünk, hogy vásárlóink megtalálják azokat a termékeket is, amelyek hozzájárulhatnak az egészséges életvitelhez, így húsáruházainkban 2015. őszétől “Vitál Pont” egészségsarkokat alakítunk ki. Extra szolgáltatásainkkal, mint a telefonos rendelésfelvétel lehetősége, vagy az előre elkészített pácolt húsok, mind a vevőink kényelmét szolgáljuk.

Jövőképünk

A két cég által elért figyelemreméltó eredmények szépen példázzák azt, hogy magas szintű szaktudással, következetes munkával, a vevők minőségi kiszolgálásával és a folyamatos megújulással igenis sikeres vállalkozást lehet üzemeltetni.

A cégek továbbra is nagyon fontos szerepet szánnak a minőségügyi rendszerben foglaltak betartásának és betartatásának. A minőségpolitika fókuszában a szigorú vevőközpontúság és a minőség iránti elkötelezettség áll.